-
Se topeste untul intr-o tigaie, la foc potrivit.
-
Se ung cu dressing feliile de paine.
-
Pe doua dintre felii, se aplica in urmatoarea ordine: pastrama, branza, varza murata.
-
Deasupra, se asaza feliile de paine ramase.
-
Cand untul a inceput sa faca spuma, se asaza sandwich-urile in tigaie si se lasa 3 pana la 5 minute.
-
Se intorc pe partea cealalta si se lasa inca 3-5 minute.
-
Asa fierbinti, se taie in jumatate si se servesc.
Dressing-ul Thousand Island
-
Din cantitatile mentionate rezulta 1 1/4 cana de compozitie.
-
Se face o pasta din usturoi si 1/4 lingurita de sare.
-
Usturoiul se amesteca cu sosul chili, maioneza, ketchup -ul, ceapa, muraturile si oul. Se mixeaza bine pana se incorporeaza toate ingredientele.
-
Se asezoneaza cu sare si piper.
Poate fi tinut la frigider, intr-un borcan cu capac ermetic, aproximativ 2 zile.