Rețete

Filtre active:
Conserve / Murături / Condimente
Cantitatile sunt calculate pentru un butoi de 30 litri. Se scobeste cotorul verzei cu un cutit bine ascutit si se rup primele frunze. Se pune apa intr-un vas aproximativ 2-3 litri in care se…
In cele ce urmeaza va propunem o alternativa mai sanatoasa la dulceata de zmeura cu zahar. Dar aceasta nu inseamna ca nu va oferim si reteta “ca la mama acasa”.Din cantitatile afisate…
Se macina semintele de susan cu ajutorul robotului sau in mojar. Se adauga si restul ingredientelor si se amesteca bine.Se pastreaza intr-un borcan inchis ermetic, la loc intunecos si racoros. Poate fi…
Din cantitatile indicate rezulta 4 borcane de 800 ml.Folosind un robot de bucatarie timpul calculat se reduce considerabil.Se spala, se curata si se oparesc ciupercile cateva minute, se scurg si se taie…
Din gutui nu se arunca nimic. Daca tot ati preparat gemul de gutui pastrati cojile si cotoarele si haideti sa preparam pelteaua sau jeleul de gutui.Se pun coaja si cotoarele de gutui…
1. Se pun toate ingredientele intr-o oala si se aduce la fierbere. 2. Se da focul mic si se fierbe pana cand scade lichidul si gemul devine de culoare maro (aproximtiv 2-3 ore)….