Rețete

Se spala orezul de mai multe ori, pana cand apa ramane limpede. Se fierbe la foc mic, in 500 ml apa usor sarata, timp de 7-8 min. Cand apa a scazut,…
Pentru  mamaliga, se pune apa la fiert cu putina sare. Cand incepe sa fiarba, se adauga  malaiul in ploaie, amestecand mereu. Se va face o mamaliga mai vartoasa. Cand mamaliga este gata,…
Pentru inceput, se pregateste o forma cu pereti detasabili, de 24 cm diametru; se tapeteaza cu hartie de copt unsa cu unt. Se porneste cuptorul si se fixeaza la 200 de grade Celsius. Biscuitii…
Laptele de aur este o parte importanta a remediilor medicale din India Antica, al carui secret a fost pastrat cu sfintenie, secole in sir. Se considera ca, insasi culoarea acestuia, are puteri…
Din cantitatile mentionate rezulta 24 bucati.Timpul de lucru mentionat nu include perioada de intarire a bezelelor, de 3 ore. Se unge cu ulei un vas de sticla (22 x 33 cm). Se tapeteaza…
Varza se spala bine. Daca este prea sarata se pune la desarat 20-30 minute intr-un castron cu apa rece. Se caleste ceapa intr-o cratita pana se inmoaie putin. Se adauga morcovul ras si…
Intr-un castron mare se combina ingredientele uscate: faina, sarea si bicarbonatul. Intr-un castron mai mic se amesteca ingredientele umede: siropul de agave, ouale si vanilia. Se amesteca cele doua tipuri de ingrediente, se omogenizeaza,…
Intr-o oala mare se pun picioarele de porc inmuiate si pulpele de pui. Se toarna apa cat sa acopere carnea complet. Se aduce la fierbere la foc iute. Imediat ce a inceput sa…