-
Se incinge o tigaie la foc iute.
-
Se asezoneaza carnea de pui cu sare si piper.
-
Se adauga uleiul de masline, jumatate din carnea de pui si jumatate din usturoiul zdrobit.
-
Se prajeste carnea timp de doua minute, pe fiecare parte, apoi se scoate din tigaie.
-
Se pune in tigaie restul de ulei, restul de carne si usturoiul si se procedeaza la fel
-
Se pune otetul in tigaie si se lasa sa dea intr-un clocot
-
Se adauga untul, ceapa si rozmarinul si se caleste timp de doua minute, se adauga faina si se mai lasa pe foc, 1 minut.
-
Se pune vinul si se lasa sa scada 1 minut, se adauga supa de vita si se lasa sa dea in cateva clocote.
-
Se pune puiul in tigaie, se lasa la foc moderat, 7-8 minute, ca sa se patrunda bine.
Se lasa sa se raceasca putin si poate fi servit.