-
Pentru aceasta supa se recomanda mai multe tipuri de peste de mare. Cu cat mai multe soiuri cu atat iese supa mai gustoasa.
-
Se curata pestele, crevetii, sepiile, calamarii si se lasa la rece.
-
Se curata morcovul, usturoiul, ceapa, telina, ardeiul iute si patrunjelul dupa care se taie bucatele si se calesc in ulei de masline.
-
Se adauga sosul de rosii si se lasa sa fiarba cca 10 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa la fiert 10 minute.
-
Se adauga sare, piper, frunzele de telina si patrunjelul.
-
Se adauga fructele de mare, se acopera cu apa si se lasa la fiert la foc mic cca 30 minute.
-
Se pune pestele si, daca e necesar, se completeaza cu apa.
-
Se lasa oala pe foc pana ce sunt fierte toate ingredientele, aproximativ inca 20-30 minute.
-
Se serveste cu patrunjel proaspat si cu paine prajita frecata cu usturoi.