Rețete

Filtre active:
Românesc
Din cantitatile indicate rezulta 5 borcane de 800 gr.Timpul indicat a fost calculat cu un timp mediu de fierbere a fasolei de 1,5 ore. Folosind o oala sub presiune se reduce considerabil…
Gogosarii se aleg sa fie sanatosi, fara pete, se spala, se curata de cotoare si se taie in jumatati sau sferturi. Se fierbe apa cu sarea, se intrerupe fierberea si se adauga…
Se scot samburii din boabele de struguri. Se pune la fiert apa cu zaharul si sucul de la jumatate de lamaie, pana devine un sirop legat. Se pun boabele de struguri si se fierb…
Prunele se curata de samburi si codite si se trec prin masina de tocat carne sau se rup in mai multe bucati. Se amesteca doua parti de fructe cu o parte de…
Petalele se curata de partea alba si se spala bine cu apa rece. Intr-un castron se amesteca o lingurita de zahar cu sucul de lamaie si cu petalele curatate. Se lasa pentru o ora…
Se spala si se curata morcovii, hreanul si usturoiul. Morcovii se taie rondele si hreanul bete, cateii de usturoi se lasa intregi. Se spala gogonelele. Se pune la fiert apa cu sarea (cate…