Toast cu creveti si susan – Hatosi

Ingrediente Toast cu creveti si susan – Hatosi

Compozitie
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 1 albus
  • 2 fire ceapa verde, tocate marunt
  • 1 catel de usturoi, tocat marunt
  • 2 lingurite radacina de ghimbir, rasa
  • 1 1/4 lingurita sare
  • 450 gr creveti decorticati
  • 1 bagheta frantuzesc, taiata in 20 de felii
  • 2 linguri seminte de susan
  • pentru prajit ulei vegetal

Mod de preparare Toast cu creveti si susan – Hatosi

  1. Se amesteca in blender, uleiul de susan, sosul de soia, amidonul, albusul, ceapa, usturoiul, ghimbirul si sarea. Se adauga crevetii si, folosind functia ‘pulse”, se mixeaza de cateva ori, pana se obtine o pasta grunjoasa.

  2. Se ung feliile de paine cu acest amestec, se presara cu seminte de susan si se prajesc in ulei incins, 1 minut, pe fiecare parte, pana devin aurii.

  3. Se scot cu spumiera din tigaie si se asaza pe prosoape de hartie. Se servesc calde alaturi de sos chilli dulce.