Supa Gulas Nemteasca

Ingrediente Supa Gulas Nemteasca

Compozitie
  • 1 kg carne de vita taiata cubulete mici
  • 3 linguri ulei vegetal sau unt
  • 4 cepe medii taiate cubulete
  • 1 catel de usturoi tocat
  • 2 linguri boia
  • 1 lingura seminte de chimen
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 1 frunza dafin
  • 3 cani apa
  • 2 cani supa de vita
  • 1/2 cana vin rosu
  • 4 cartofi medii taiati cubulete
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper

Mod de preparare Supa Gulas Nemteasca

  1. Se caleste carnea in ulei sau unt, la foc mediu, 15 minute.

  2. Se adauga ceapa si usturoiul. Se calesc pana cand ceapa devine sticloasa, 10 minute.

  3. Se adauga boiaua, frunza de dafin, chimenul, apa si supa de vita.

  4. Se aduce la fierbere, se acopera si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 45 minute.

  5. Se adauga cartofii si se fierb inca 45 minute.

  6. Se toarna pasta de tomate, vinul rosu si se adauga sare si piper, dupa gust.

  7. La final, se scoate frunza de dafin din supa si se serveste.