Supa de taietei cu ghimbir – Ramen

Ingrediente Supa de taietei cu ghimbir – Ramen

Compozitie
  • 1 kg tacamuri de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3-4 cm ghimbir
  • 6 oua fierte tari
  • 6 fire ceapa verde
  • 6 pachete mici taietei instant
  • dupa gust sos de soia dark

Mod de preparare Supa de taietei cu ghimbir – Ramen

  1. Tacamurile se spala bine sub jet de apa rece.

  2. Ceapa si morcovul se curata si se pun intr-o oala.

  3. Se adauga usturoiul si ghimbirul si se aduce la fierbere, la foc mic.

  4. Dupa ce au fiert tacamurile, se strecoara supa si se pune intr-o craticioara.

  5. Se potriveste de gust cu sos de soia si se pastreza fierbinte.

  6. Se scoate carnea de pe oase.

  7. In fiecare bol, se adauga un pachet de taitei instant, peste care se toarna supa fierbinte.

  8. Se acopera trei minute, dupa care se adauga bucati de carne de pui, un ou fiert tare taiat in jumatate si ceapa verde taiata oblic.

  9. Se serveste fierbinte. Eventual, se mai poate adauga usturoi.