-
Intr-un castron, se bate oul impreuna cu un praf de sare si piper.
-
In wok, se incinge uleiul si se toarna oul batut, amestecand cu spatula, pana se obtin mici bucatele de omleta.
-
Omleta obtinuta se strange intr-o parte a wok-ului si se continua cu prepararea celorlalte ingrediente.
-
Se adauga usturoiul, se caleste cateva secunde, apoi imediat se adauga crevetii si se lasa la calit, pana capata o culoare roz-portocalie.
-
Se adauga mazarea, dupa care se amesteca totul impreuna cu omleta din marginea wok-ului. Se potriveste de sare si piper.
-
Se adauga orezul rece si se amesteca totul timp de 1 minut, pana se incorporeaza toate.
-
Se adauga sosul de soia si otetul de orez. La sfarsit, se adauga ceapa verde taiata, in bucati mici.
-
Se serveste in boluri individuale ca fel principal sau alaturi de mancaruri pe baza de sos.