-
Cuburile de carne se prajesc in 3 linguri de ulei, pana sunt rumenite. Se scot din tigaie.
-
In alta oala, se fierbe spanacul in foarte putina apa (cu capac), se lasa putin la racit, apoi se face piure, adaugand putin lapte, in blender.
-
In tigaia in care a fost prajita carnea, se pune restul de ulei. Se caleste usor, la foc mediu, ceapa, ghimbirul si usturoiul.
-
Se aduga rosiile maruntite cu tot cu suc, sarea, piperul, ardeiul iute, toate condimentele inafara de Garam Masala si 2-3 linguri de apa.
-
Se lasa sa scada vreo 10 minute, apoi se adauga carnea si laptele (frisca) si iar se lasa 10 minute la fiert.
-
La sfarsit, se pune piureul de spanac si Garam Masala. Se mai lasa 10 minute pe foc. Inainte de a fi servita mancarea fierbinte, se amesteca untul.
Mai multe retete cu ghimbir, despre proprietatile nutritive, terapeutice si cosmetice citeste aici.