-
Se cumpara din comert sau se face in casa aluatul de pizza.
-
Se combina intr-un bol toate ingredientele din care se compune sosul si se pune deoparte.
-
Pentru aluatul de pizza facut in casa: Se intinde aluatul cu sucitorul. I se va da forma tavii (patrata sau rotunda). Daca nu aveti o tava foarte mare, inainte de a intinde aluatul, acesta poate fi impartit in doua.
-
Se preincalzeste cuptorul la 190 grade Celsius.
-
Se unge cu ulei tava in care va fi coapta pizza. Se asaza aluatul si se introduce in cuptor. Se coace 15 minute pana cand incepe sa prinda culoare.
-
Se scoate pizza din cuptor, se unge cu sosul de rosii si se presara toate ingredientele mentionate la sectiunea Topping.
-
Se mai lasa 15 – 20 minute pana cand branza se topeste si poate fi scoasa din cuptor.
Nota: Din cantitatile mentionate rezulta 2 pizza a cate 33 cm (sau echivalent) a cate 6 felii / pizza.