Mancare din carne de porc cu varza din Lombardia – Cassoeula

Ingrediente Mancare din carne de porc cu varza din Lombardia – Cassoeula

Compozitie
  • 3 morcovi taiati cubulete
  • 2 teline taiate cubulete
  • 1/2 ceapa alba taiata cubulete
  • 4 linguri ulei de masline extra-virgin
  • 8 coaste de porc
  • 8 carnati din carne de porc
  • 8 bucati sorici de marimea unei palme
  • 1 kg varza creata
  • 1-2 linguri suc de rosii

Mod de preparare Mancare din carne de porc cu varza din Lombardia – Cassoeula

  1. Se calesc in ulei de masline morcovii, telina si ceapa aproximativ 5 minute.

  2. Se adauga coastele de porc si se prajesc pe ambele parti, dupa 5 minute se adauga soriciul si dupa alte 5 minute, carnatii.

  3. Dupa 10 minute se adauga varza. Cand varza s-a inmuiat se adauga sucul de rosii, se amesteca bine si se potriveste de sare.

  4. Se lasa cratita la foc mic, o ora si jumatate. Varza creata lasa zeama de obicei dar, daca este necesar, se mai adauga apa.

  5. Se serveste cu mamaliga.