Cordon Bleu

Ingrediente Cordon Bleu

Compozitie
  • 2 bucati piept de pui (cca 600 gr in total)
  • 200 gr cascaval (de preferat afumat)
  • 100 gr sunca (de pui, de porc, etc.)
  • 2 oua
  • 1 cana faina
  • 1 cana pesmet
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper

Mod de preparare Cordon Bleu

  1. Se feliaza bucatile de pui, se bat cu ciocanul de snitele si se condimenteaza.

  2. Se taie sunca si cascavalul feliute.

  3. Pe fiecare felie de pui se asaza o felie de sunca si o felie de cascaval. Fiecare felie se impacheteaza si se fixeaza cu scobitori (daca este cazul).

  4. Se dau rulourile prin: faina, oua (batute in prealabil ca pentru omleta si amestecate cu un strop de faina) si, in final, pesmet. Se pun la prajit in ulei incins.