Coltunasi cu branza – Vareniki

Ingrediente Coltunasi cu branza – Vareniki

Compozitie
  • 250 gr faina
  • 1 ou
  • 1/2 pahar apa
  • 200 gr branza telemea
  • 1 ceasca smantana
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare, piper

Mod de preparare Coltunasi cu branza – Vareniki

  1. Se face o coca de taitei din faina, apa, ou si putina sare.

  2. Se lasa sa se odihneasca timp de o ora, apoi se intinde cu sucitorul si se taie patrate cu latura de 5 cm.

  3. In fiecare patrat se pune o lingura de branza rasa, care s-a amestecat in prealabil cu smantana, sare si piper.

  4. Totul se acopera cu un alt patratel si se lipesc marginile.

  5. Acesti coltunasi se pun la fiert in apa clocotita si sarata. Se servesc cu unt topit, fierbinte.