-
Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt.
-
Se toaca mare ardeii iuti.
-
Se scurge si se clateste fasolea cu apa rece.
-
Daca rosiile sunt proaspete se oparesc intr-o oala cu apa fiarta, apoi se taie cubulete.
-
Se taie ceapa verde in rondele.
-
Se incinge uleiul intr-o cratita sau intr-o tigaie adanca.
-
Se adauga carnea tocata, ceapa si usturoiul. Se prajesc timp de 7-8 minute, la foc mediu, pana cand carnea devine bruna.
-
Se scurge grasimea in exces.
-
Se adauga ardeii iuti, taiati marunt sau boia iute, oregano, chimion si un praf de sare. Se amesteca bine.
-
Se adauga fasolea, rosiile cu sucul din conserva, pasta de tomate si o jumatate de cana de apa.
-
Se lasa fasolea sa dea in clocot, se reduce focul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic timp de 20 de minute.
-
Se asezoneaza cu sare si piper.
-
Se umplu patru vase si se decoreaza cu rondele de ceapa verde sau frunze de coriandru.
-
Chilli con carne se serveste fierbinte, cu lipii de tortilla si smantana.