Salata ruseasca

Ingrediente Salata ruseasca

Compozitie
  • 3 cesti maioneza
  • 1 ceasca fasole uscata
  • 1 ceasca fasole verde
  • 1 castravete murat
  • 3 ridichi
  • 1 morcov
  • 3 oua
  • 3 cartofi

Mod de preparare Salata ruseasca

  1. Se fierb cartofii, se taie.

  2. Se fierbe fasolea.

  3. Se taie ridichile si castravetele, felii.

  4. Se fierbe morcovul. Se feliaza.

  5. Se fierb ouale, tari. Se lasa sa se raceasca si se taie felii, in lungime.

  6. Se toaca patrunjelul.

  7. Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia patrunjelului, cu jumatate din cantitatea de maioneza. Se asezoneaza, dupa gust, cu sare si piper.

  8. Se pastreaza cateva felii de ou sii castravete pentru decor.

  9. Deasupra, se pune maioneza ramasa si se presara patrunjel si masline.