-
Se topeste la foc mic, jumatate din cantitatea de unt.
-
Se caleste ceapa si maduva, in unt, 10 minute. Cand ceapa s-a inmuiat, se elimina cu ajutorul unei spumiere.
-
In untul aromatizat, se caleste orezul, la foc mediu, 5-7 minute, pana este un pic prajit., amestecand constant, pentru a evita ca orezul sa se arda sau sa se lipeasca de tigaie.
-
Se adauga cate un polonic de supa de vita si se amesteca constant, pana cand aceasta se absoarbe.
-
Se procedeaza la fel cu vinul. Orezul trebuie sa fie fiert al dente
-
Se pune restul de unt cu praful de sofran si trei sferturi din cantitatea de Parmezan (Restul de Parmezan va fi folosit la servirea preparatului. )
-
Se opreste focul si se lasa orezul acoperit 4-5 minute.
-
Se serveste ca garnitura pentru osso bucco sau simplu, cu parmezan ras deasupra.