Chec cu nuci si dulceata

Ingrediente Chec cu nuci si dulceata

Compozitie
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 pahar zahar
  • 1 pahar faina
  • 1 lingura ulei
  • 20 nuci curatate si taiate solzisori
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu stins cu otet
  • 1 plic zahar vanilat
  • 3-4 linguri visine din dulceata

Mod de preparare Chec cu nuci si dulceata

  1. Se incinge cuptorul la 200 grade Celsius. Se pun toate ingredientele, mai putin visinele, intr-un vas de mixer si se amesteca bine, pana se obtine o pasta omogena.

  2. Se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt, se orneaza cu visinele din dulceata  si se introduce in cuptor.

  3. Se coace la foc potrivit, 25-30 de minute.

    In cazul in care nu aveti dulceata de visine, puteti orna checul cu nuci.