-
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se soteaza ceapa si usturoiul.
-
Se adauga cartoful dulce, fasolea, ardeii rosii, granulele de soia, rosiile si celelalte condimente cu exceptia sofranului. Se lasa la foc iute timp de 5 minute amestecand frecvent.
-
Se pun supa de legume, prunele uscate, caisele si lichidul rezultat de la anghinare si se reduce focul.
-
Se acopera si se lasa sa fiarba in clocote mici aprocimativ 20 min sau pana cand legumele se inmoaie.
-
Se adauga anghinarea, maslinele, zaharul brun si sofranul si se mai lasa sa fiarba 5-10 min.
-
In acest timp se prajesc migdalele fara ulei intr-o tigaie.
-
Intr-un castron termorezistent saui intr-o cratita se pune la inmuiat 5 minute couscous-ul cu 3 ½ cani de apa clocotita.
-
Se afaneaza couscous-ul cu o furculita
-
Se asaza legumele peste couscous, se decoreaza cu migdalele prajite si se serveste.