T-Bone Steak

Ingrediente T-Bone Steak

Compozitie
  • 4 lingurite sare (dupa gust)
  • 2 lingurite paprika
  • 1 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat
  • 3/4 lingurita pudra de ceapa
  • 3/4 lingurita pudra de usturoi (dupa gust)
  • 3/4 lingurita piper cayenne (dupa gust)
  • 3/4 lingurita coriandru macinat (dupa gust)
  • 3/4 lingurita turmeric, macinat (dupa gust)
  • 4 T-bone (3 cm. grosime), la temperatura camerei

Mod de preparare T-Bone Steak

  1. Se preincalzeste gratarul la temperatura inalta si se unge cu ulei.

  2. Se amesteca intr-un bol toate condimentele.

  3. Se freaca bine carnea pe ambele parti cu mixul de condimente si se pune pe gratarul incins.

  4. Se lasa 3 minute pentru o friptura facuta usor in sange (medium-rare).

Sfat:
Friptura este facuta atunci cand un termometru instant  introdus in mijlocul fripturii arata 54 grade Celsius.