-
Se preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
-
Se inmoaie ceapa si ardeii intr-o tigaie, im preuna cu lingura de ulei de masline, la foc mic.
-
Se adauga usturoiul, paprika si chimenul si se lasa pe foc 1 – 2 minute.
-
Se adauga carnea de vita si se caleste pana cand se prajeste putin.
-
Se toarna supa, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic, 45 minute.
-
Intre timp, se prepara salsa amestecand toate ingredientele mentionate: rosii, suc de lime, ceapa verde si coriandrul. Se drege de sare, dupa gust.
-
Se asaza tortillele in tava cuptorului si se lasa 3 – 4 minute, pana devin usor crocante.
-
Se asaza pe fiecare tortilla cate o frunza de salata, carnea, se adauga salsa, se presara cu branza si se asaza pe un platou de servire.
-
Se poate decora cu cateva feliute de lime.