Sandwich cu pastrama si sos Coleslaw – Pastrami Sandwich

Ingrediente Sandwich cu pastrama si sos Coleslaw – Pastrami Sandwich

Compozitie
  • 900 gr pastrama proaspata de vita cu piper, feliata
  • 900 gr pastrama de vita uscata, feliata
  • 2 cani supa de vita strecurata
  • 16 felii paine de secara
  • 8 felii branza Emmental
  • 1/2 cana mustar de Dijon
  • 3 cani sos coleslaw
Sosul Coleslaw
  • 1 lingura mustar de Dijon
  • 1 lingura otet de cidru
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita sare de mare neiodata
  • 1/2 cana maioneza
  • 1/4 cana smantana

Mod de preparare Sandwich cu pastrama si sos Coleslaw – Pastrami Sandwich

  1. Timpul de preparare contine si timpul de fierbere al pastramei, precum si timpul in care sandwich-urile trebuie sa stea la frigider inainte de servire.
    Daca preparati si sosul Coleslaw mai adaugati 5 minute la timpul total de preparare.

  2. Se fierb, la foc mic, cele doua feluri de pastrama, in supa de vita, aproximativ 1 ora.

  3. Cat timp fierbe pastrama, restul ingredientelor se pun in frigider (paine si branza pe o farfurie si mustarul si sosul coleslaw in boluri). Toate trei vasele se vor acoperi cu folie alimentara.

  4. Cand pastrama este gata se ung doua cate doua feliile de paine cu mustar.

    Intre ele se asaza ingredientele astfel: se pune o cantitate generoasa de pastrama, se asaza o felie de branza si se adauga sos coleslaw (dupa gust). 

  5. Sandwich-urile vor iesi destul de mari. Se recomanda sa fie taiate in doua.

Un sandwich delicios care poate fi servit oricand.

Sosul Coleslaw

Exista numeroase variante ale acestul preparat.
Noi va prezentam in cele ce urmeaza sosul de baza.

  1. Se amesteca, pana la omogenizare, toate ingredientele.

  2. Poate fi pastrat in frigider, in borcan inchis cu capac ermetic pana la 2 zile.