-
Timpul de preparare contine si timpul de fierbere al pastramei, precum si timpul in care sandwich-urile trebuie sa stea la frigider inainte de servire.
Daca preparati si sosul Coleslaw mai adaugati 5 minute la timpul total de preparare. -
Se fierb, la foc mic, cele doua feluri de pastrama, in supa de vita, aproximativ 1 ora.
-
Cat timp fierbe pastrama, restul ingredientelor se pun in frigider (paine si branza pe o farfurie si mustarul si sosul coleslaw in boluri). Toate trei vasele se vor acoperi cu folie alimentara.
-
Cand pastrama este gata se ung doua cate doua feliile de paine cu mustar.
Intre ele se asaza ingredientele astfel: se pune o cantitate generoasa de pastrama, se asaza o felie de branza si se adauga sos coleslaw (dupa gust).
-
Sandwich-urile vor iesi destul de mari. Se recomanda sa fie taiate in doua.
Un sandwich delicios care poate fi servit oricand.
Sosul Coleslaw
Exista numeroase variante ale acestul preparat.
Noi va prezentam in cele ce urmeaza sosul de baza.
-
Se amesteca, pana la omogenizare, toate ingredientele.
-
Poate fi pastrat in frigider, in borcan inchis cu capac ermetic pana la 2 zile.