-
Se asaza cele 8 felii de paine pe suprafata de lucru, foarte curata.
-
Se ung toate feliile de paine cu unt, utilizand doar 1/2 (2 linguri) din cantitatea recomandata. Restul va fi folosit mai tarziu.
-
Intr-un bol se amesteca mustarul cu mierea.
-
Se intorc feliile de paine cu partea neunsa in sus si se dau cu amestecul de mustar si miere.
-
Pe 4 dintre felii se asaza (in aceasta ordine) cate o felie de sunca si un sfert din cantitatea de cascaval. Deasupra se asaza restul de felii de paine (avand grija ca partea unsa cu unt sa fie in afara). Astfel se obtin 4 sandwich-uri.
-
Se incinge bine o tigaie neaderenta in care se topeste 1 lingura de unt. Se asaza cele patru sandwich-uri in tigaie si se lasa 2-3 minute pana cand painea se prajeste usor. Se intorc sandwich-urile si se aduga si ultima lingura de unt. Se lasa pe foc pana cand cascavalul incepe sa se topeasca iar painea devine aurie (aproximativ 2 minute).
-
Se scot sandwich-urile din tigaie si se servesc imediat.