Mousse de ciocolata

Ingrediente Mousse de ciocolata

Compozitie
  • 120 gr ciocolata menaj
  • 4 galbenus
  • 250 ml frisca lichida
  • 3 lingura zahar
  • 3 gr gelatina in foi
  • cateva picaturi esenta de vanilie
  • 4-8 piscoturi
  • pentru decor capsuni

Mod de preparare Mousse de ciocolata

  1. Se topeste ciocolata in bain-marie, apoi se lasa la racit.

  2. Se pune gelatina la inmuiat intr-un vas cu apa rece. Dupa ce s-a inmuiat se stoarce si se topeste in 2 linguri de apa calda.

  3. Se bat galbenusurile cu zaharul pana capata consistenta unei creme. Se adauga ciocolata topita, vanilia si gelatina.

  4. Se bate frisca pana se intareste si se adauga la crema, amestecand de sus in jos.

  5. Se da la rece pentru cateva ore, apoi se decoreaza cu piscoturi si capsune.