Briose raw de morcovi si dovleac

Ingrediente Briose raw de morcovi si dovleac

Pentru baza de morcovi
  • 2-3 cani morcov ras
  • 1 1/2 cana curmale
  • 1/2 cana nuci
  • 1 praf scortisoara
  • 1 felie ghimbir proaspat
  • 1 praf turmeric
Pentru glazura-crema de portocale si vanilie
  • 2 cani nuci caju inmuiate
  • 1 cana curmale fara samburi
  • 1 bucatica baton de vanilie
  • 2 – 4 portocale (doar sucul)

Mod de preparare Briose raw de morcovi si dovleac

Pentru baza de morcovi

  1. Se combina toate ingredientele intr-un blender pana cand mixtura capata consistenta dorita.

  2. Se pune amestecul in formele de briose si se pun in frigider.

Pentru glazura – crema de portocale si vanilie

  1. Se amesteca toate ingredientele in blender. Aceasta trebuie sa aiba aspectul unui crème foarte groase si s-ar putea sa dureze putin pana cand se obtine consistenta perfecta.

Montarea brioselor

  1. Se aplica desaupra brioselor crema de portocale si vanilie cu o spatula sau cu un spritz. Design-ul tine de imaginatia fiecaruia. Se lasa putin in frigider apoi se pot servi.