Supa crema din frunze de ridichi

Ingrediente Supa crema din frunze de ridichi

Compozitie
  • 2 legaturi ridichi (frunze)
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 ceapa rosie potrivita
  • 1,5 l apa
  • 1 praf sare
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui

Mod de preparare Supa crema din frunze de ridichi

  1. Frunzele de ridichi se spala bine si se scutura de apa. Cartofii si ceapa se curata si se taie cuburi potrivite.

  2. Se pun toate intr-o oala, impreuna cu apa si uleiul si se fierb pana cand legumele sunt moi, (15 – 20 min.)

  3. Se lasa putin la racit, apoi se mixeaza legumele in blender, pana obtin o consistenta de pasta. pasta de legume se rastoarna in supa. Se sareaza dupa gust.

  4. Se serveste cu felii proaspete de ridiche si crutoane de paine.