-
Se prepara sosul, amestecand galbenusul cu restul de ingrediente, intr-un bol.
-
Intr-o tigaie nonaderenta, se incinge putin ulei si se prajesc bucatile de pui, cate 2 minute, pe fiecare parte. Se asaza un castron si se acopera cu folie de aluminiu.
-
In aceeasi tigaie, se prajesc feliutele de bacon, pana devin aurii si crocante.
-
Se scoate bacon-ul din tigaie, pastrand grasimea lasata de acesta. In aceeasi grasime, se prajesc cubuletele de paine pana devin aurii si crocante. Acestea sunt crutoanele. Se scot din tigaie si se pun deoparte.
-
Dupa ce se raceste tigaia, se sterge bine cu prosoape de hartie, se umple cu apa fierbinte si se pune la foc mic.
-
Cand apa incepe sa clocoteasca, se sparge cate un ou si se lasa usor, in apa fierbinte. Cand albusul s-a coagulat putin, se opreste focul si se scot din apa cu spumiera.
-
Se amesteca frunzele de salata, cu ceapa rosie si dressing-ul. Se aranjeaza pe 4 platouri.
-
In fiecare platou, peste frunzele de salata, se asaza bacon-ul prajit si carnea de pui.
-
Deasupra, cu foarte multa grija, se pune cate un ou fiert.
-
In final, se adauga crutoanele si se presara o cantitate generoasa de Parmezan.
Pentru aceasta reteta, asigurati-va ca folositi oua foarte proaspete, dintr-o sursa de incredere.