Conopida cu cartofi la cuptor

Ingrediente Conopida cu cartofi la cuptor

Compozitie
  • 1 conopida potrivita
  • 6 cartofi
  • 3 linguri pesmet
  • 1 legatura mica marar
  • 1 legatura patrunjel
  • pentru uns tava ulei
  • dupa gust sare si piper negru proaspat macinat

Mod de preparare Conopida cu cartofi la cuptor

  1. Conopida se desface buchetele si se pune la fiert pentru 15 min in apa cu sare.

  2. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie felii.

  3. Se unge o tava cu ulei si se pun cartofii si conopida in straturi, avind grija ca ultimul strat sa fie de conopida.

  4. Intre straturi se pune sare si piper.

  5. Deasupra ultimului strat de conopida se pune pesmetul si verdeata tocata.

  6. Se da la cuptor pentru 15 min.

  7. Se serveste atit calda, cit si rece, cu salata.