Tort de capsuni delicios, fara foc

Ingrediente Tort de capsuni delicios, fara foc

Compozitie
  • 1 cozonac sau 1 pachet piscoturi de sampanie
  • 10 cani capsuni taiate felii subtiri
  • 2 cani coacaze sau afine (optional)
  • 6 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 cana frisca
  • 100 gr migdale

Mod de preparare Tort de capsuni delicios, fara foc

  1. Feliile de cozonac sau piscoturile se impart in trei parti. Se asaza pe un platou o treime din ele.
  2. Separat, intr-un castron se amesteca zaharul si capsunile.

  3. In alt castron, se amesteca zaharul vanilat cu frisca.

  4. Presarati capsunile (si coacazele sau afinele daca dorim sa aducem si mai multa culoare si gust de primavara tortului nostru)peste piscoturi, apoi se adauga un strat de frisca.

  5. Se repeta operatia in aceeasi ordine, pana cand se termina toate ingredientele. Ultimul strat trebuie sa fie de frisca. Se decoreaza cu migdale pe lateral si capsuni deasupra.