Torturile “gorgeous” ale Alinei Stroe si ale fetelor de la Tort Design

Foto credit @ Torturile “gorgeous” ale Alinei Stroe si ale fetelor de la Tort Design

For Gorgeous People. Asa isi pozitioneaza Alina Stroe, torturile pe care le face cu pasiune si pricepere. Ca sunt pentru oameni minunati nu ne indoim, dar ce fabuloase sunt torturile, am vazut cu ochii nostri.

Cand am ajuns in laboratorul www.tortdesign.ro, ne-am oprit direct la intrare, langa un frigider si am ramas fara cuvinte. Acolo tronau trei torturi minunate, trei mici povesti delicioase, destinate sa bucure orice om de la 3 la 100 de ani, fara rezerve.

Putine au fost locurile in care ne-am preumblat si am vazut atata relaxare, pasiune si bucurie la locul de munca. Toata echipa lucra de zor, deh, Sfantul Valentin e zi grea in industrie, dar toata lumea zambea si totul parea o joaca cu plastilina colorata din zahar.

Dincolo de aparente, este munca de sculptor in martipan, care, daca nu stiati, trebuie sa aiba 30% pudra de migdale pentru un gust fin si catifelat. Am vazut adevarate opere de arta, uimitoare prin compozitie coloristica si detalii, care meritau aplauze la scena deschisa. Chiar asa ne si spuneau gazdele noastre: “Cele 5 minute de glorie ale tortului, caci apoi dispare cu o viteza uimitoare.”

Noi credem ca nimic nu dispare, totul se transforma. Prin maiestria cu care sunt executate si gustul fabulos, prin bucatica de suflet strecurata in compozitie, fiecare tort se transforma in dulci amintiri pentru o viata.

Daca nu ne credeti, priviti si ne veti da dreptate.