Antonio Banderas nu este numai actor, regizor, producator si cantaret desavarsit, este un familist convins si un foarte bun bucatar.
In fiecare duminica, actorul pregateste sotiei sale, nu mai putin celebra Melanie Griffith si copiilor lor, o delicioasa Paella.
Iata reteta, data chiar de cunoscutul actor, “cuvant cu cuvant”:
“Nu fierbeti, pur si simplu, orezul in apa. Trebuie, practic, sa caliti toate ingredientele inainte de a le pune in apa. Un alt secret este sa folositi la fierberea orezului apa in care ati fiert, in prealabil, crevetii.
Fierbeti crevetii in apa cu sare, apoi ii scoateti din cratita si ii puneti deoparte. Caliti in putin ulei, 2-3 minute, un ardei gras verde si unul rosu, impreuna cu o ceapa mica si vreo doua rosii, taiate cuburi. Procedati la fel si cu puiul.
Caliti orezul, apoi turnati apa peste el. Intre timp, puneti intr-o piulita 6 catei de usturoi, patrunjel, doua cuburi de concentrat de bulion, mult peste (fiert n.r.) si sofran. Faceti o pasta si o turnati peste orez. Aceasta-i Paella.”
sursa: http://www.recipelink.com