Secretul lamailor

Foto credit @ Secretul lamailor

Multe restaurante profesioniste folosesc intreaga lamaie la prepararea mancarurilor. Trucul este ca folosesc lamai congelate.

Bucatari celebri spala lamaile si le introduc la congelator pana ingheata. Apoi rad lamaia cu tot cu coaja.

Puteti face asta acasa. Presarati lamaia congelata rasa peste felurile dumneavoastra favorite. Fie ca este vorba despre salate, supe, peste, taietei de orez, sushi, bauturi alcoolice sau orice desert, inclusv peste inghetata. Toate preparatele vor capata un gust neasteptat de bun. Si cea mai banala ciorba de cartofi va fi delicioasa.

Acest mic secret al marilor bucatari ne ajuta sa nu mai aruncam nimic si sa preparam niste mancaruri incredibile.

Un alt beneficiu important este ca tocmai v-am dezvaluit cea mai simpla modalitate de a adauga dietei dumneavoastra cele mai bune substante nutritive, avand in vedere ca in coaja lamaii se gasesc de 10 ori mai multi nutrienti decat in suc si pulpa.

Si nu uitati ca in coaja de lamaie se gasesc compusi activi care ajuta la detoxifierea organismului si la imbunatatirea aspectului pielii.

Singurul lucru de care trebuie sa va asigurat este ca lamaile provin din culturi fara pesticide.
De acum incolo folosind astfel lamaile va veti putea bucura de un gust extraordinar si de sanatate.

Deci pastrati-va lamaile in congelator, radeti-le si presarati-le peste orice mancare. Acesta este secretul lamailor.
A da, si nu uitati de lime !

Sursa: http://homestead-and-survival.com/