Wok Away – Centrul Vechi

Foto credit @ Wok Away – Centrul Vechi

” Wok Away este singurul restaurant chinezesc din Bucuresti, care ofera clientilor o alta experienta culinara asiatica. Toate mancarurile sunt preparate in tigaia wok. Wok-ul este un vas de gatit originar din China, ce are partea inferioara rotunjita. Este cel mai adesea folosit la prajit mancarea prin amestecare continua, dar poate fi utilizat si la alte tehnici de gatit chinezesti si anume la a face supa, la a fierbe sau chiar la a afuma mancarea.Prepararea mancarii la wok este unul dintre cele mai sanatoase moduri de gatit.Gatitul rapid la foc intens retine gustul , proprietatile si culoarea alimentelor.

Bucatarii nostri au deprins toate aceste tehnici de gatit, in acest minunat vas pentru a satisface toate preferintele dumneavoastra si bineinteles pentru ca voi sa incercati cele mai gustoase si mai proaspete preparate asiatice. Arta culinara chinezeasca este cu siguranta una dintre cele mai interesante din lume. De aceea restaurantul chinezesc Wok Away se ridica la toate asteptarile clientilor nostri.

Pentru ca stim ca lumea este intr-o contiuna miscare, ne-am gandit sa va oferim posibilitatea sa savurati mancarea voastra preferata chiar de acasa. Am pus la punct un serviciu de livrare mancare in Bucuresti, pentru ca printr-un simplu telefon sa primiti acasa specialitatile noastre.

Pasiunea pentru o mancare mai buna, mai sanatoasa servita intr-un restaurant chinezesc.

Credem in mancarea naturala, credem in influenta calitatii si prospetimii ingredientelor asupra gustului, credem in mancare sanatoasa, credem in mancarea simpla dar complexa in gust. Astfel, toate produsele folosite in bucataria restaurantului sunt naturale, contribuind la o experienta culinara mereu proaspata. Acesta este motto-ul nostru : o mancare sanatoasa pentru un viitor mai sanatos, pe care angajatii restaurantului il sustin cu tarie.

Gama de mancaruri oferita de restaurantul Wok Away respecta cu strictete standardele impuse de cresterea naturala a produselor, de calitate. Cultivarea si recoltarea produselor naturale si a mancarii proaspete este doctrina bucatariei noastre. Consumand doar alimente sanatoase si gustoase involuntar militezi pentru o viata mai buna si totodata o lume mai buna.

Restaurantul Wok Away este alegerea potrivita pentru a savura o mancare rapida in fiecare zi. “

sursa: http://www.wokaway.ro