Wellness Cuisine

Foto credit @ Wellness Cuisine

” Restaurant Wellness Cuisine te invita intr-o calatorie gastronomica in jurul lumii, unde poti savura preparate create cu atentie de catre maestrii nostri bucatari, pregatite cu ingrediente proaspete, pline de savoare.

Misiunea Wellness Cuisine este aceea de va sustine pentru un trai sanatos si de a va servi masa pentru o sanatate mai buna. Ne pasa de ceea ce mancati, fiecare preparat din meniu fiind o simfonie de arome, o descoperire a simturilor dar echilibrata nutritional.

Meniul Wellness este alcatuit din preparate “signature”, gatite special pentru un stil de viata sanatos, create sa intretina armonia mintii, corpului si sufletului la care se folosesc ingrediente de cea mai buna calitate, ierburi aromatice si condimente proaspete, ulei de masline extravirgin, sare de mare de cea mai buna calitate, sucuri citrice naturale pentru marinarea carnii si foarte multa pasiune. Rezultatul final este preparatul benefic pentru sanatate care stimuleaza si catifeleaza bolta palatina.

Pentru a completa experienta de a servi masa va intampinam cu o lista de vinuri atent selectionate, bauturi aperitiv si digestive dar si distilate savuroase preparate in casa.

Gazdele dumneavoastra, chef Marian Iamandi si sommelier Ovidiu Olteanu, va asteapta cu drag sa va dezvaluie secretele culinare, care stau la baza conceptului Wellness Cuisine, povesti din lumea vinului si a asocierii bauturilor cu preparatele culinare, fiind la dispozita dvs. pentru orice curiozitate.

Pentru confortul dvs. si al familiei dvs. va punem la dispozitie un loc de joaca special amenajat pentru copii energici , o sala de conferinte utilata complet, ideala pentru workshop-uri, sedinte sau intalniri de afaceri, terasa retrasa de zgomotul strazii si parcare proprie supravegheata. „

sursa: http://www.wellnesscuisine.ro
Foto: Dan Mihalcea