” Suntem specializati in bucataria basarabeana si romaneasca, dar si cea europeana. Meniul nostru include o varietate mare de mancaruri de toate tipurile, peste, carne, supe, ciorbe si mincaruri de post. Restaurantul nostru este cunoscut pe plan national in primul rand datorita bucatariei noastre, si a calitatii, care pentru noi este esentialul. Ne ghidam dupa faptul ca mancatul nu este numai o necesitate, dar este si o arta, savoarea mancarurilor si prezentarea lor fiind scopul nostru principal.
Interiorul nostru este facut in mare parte din lemn masiv, pentru ca acesta reprezinta ultimul nivel de lux in domeniul designului. Proprietarul restaurantului, Domnul Nicolae Avram, este si designerul principal, acest lucru fiind demonstrat si prin celelalte locatii ale sale. Insasi arhitectura si designul deosebit nu sunt singurele lucruri impresionante in interiorul localului nostru, deoarece cultura are si ea un mare rol in acest restaurant, acest lucru fiind accentuat prin diferitele portrete ale marilor scriitori, poeti si artisti de pretutindeni, precum Mihai Eminescu, Tchaikovski, Bach si multi altii.
Fiind dotati cu o vinoteca foarte ampla, dispunem de o colectie imensa de vinuri Romanesti si Basarabene, incepind de la traditionalele vinuri de casa, pana la cele de colectie de peste 20 de ani. Deasemenea, bauturile alcoolice nu sunt excluse din colectiile noastre, avand in patrimoniu bauturi de toate tipurile, precum: vodka, cogniacuri, palinka, lichioruri frantuzesti etc. “
sursa: www.vatraneamului.ro