Trattoria Roma – Dorobanti

Foto credit @ Trattoria Roma – Dorobanti

” Trattoria Roma este un tip aparte printre multitudinea de trattorii de pe piata de profil. Este un loc cu stil, in care lipsesc fetele de masa, unde te simti bine si pentru faptul ca nu iti sufla nimeni in ceafa.

Despre Trattoria Roma s-a scris prin targ, cronicile culinare fiind semnate de celebritati in domeniu. Specialitatile din peste (ton, spada, spigola, dorada), fructele de mare(caracatita, midii, sepie, calamari, creveti, scoici) si retetele consacrate din regiunea Romei au atras si retinut constant atentia publicului.

Conceptul Trattoria Roma, cu cele trei locatii ale sale, este unul destul de simplu. Inca de la inceput, am incercat sa evitam un stil prea sofisticat si am recurs la metode simple pentru a atrage clientii si de a satisface gusturile acestora.

NUMERO UNO:

Ne-am axat pe achizitionarea de peste, fructe de mare si carne proaspete, mult mai gustoase, mult mai sanatoase si chiar mai putin costisitoare decat cele congelate. Singurul dezavantaj este ca ramanem in cate o seara fara 1 – 2 produse. Deci mancare proaspata!

NUMERO DUE:

Executam preparate pe moment dupa cele mai simple retete traditionale italiene. Deci mancare sanatoasa si rapida!

NUMERO TRE:

Am corelat excelent raportul dintre pret si calitate. Deci preturi foarte mici!

NUMERO QUATRO:

Am format echipe de bucatari dupa criteriul experienta de durata in bucatarii italiene, ci nu dupa numarul de diplome sau ani petrecuti in scoli. Deci maini iscusite in bucatarie!

NUMERO CINQUE:

Am ales ospatari rapizi si isteti, cu o foarte buna organizare de lucru, pentru a evita zecile de minute de asteptare la masa. Deci servire rapida si atenta! „

sursa: http://www.trattoria-roma.ro