” Restaurantul Tirol din Bucuresti are toate calitatile pentru a va crea un cadru in care puteti avea impresia ca va aflati intr-unul din minunatele orasele tiroleze, intr-o atmosfera ce combina eleganta si stilul austriac, cu imagini ale celor mai frumoase locuri din capitala Romaniei.
Aici veti putea deslusi tainele Fondue-ului Bourguinnone, o specialitate din zona Tirolului elvetian, fondue-ului din branza, care are la baza o reteta veche de peste 600 de ani, va veti pregati singuri muschiul de vita pe piatra incinsa, va veti delecta simtul gustativ cu celebrul schnitzel vienez, servit in stil tirolez cu dulceata de afine. De asemenea, specialitatea casei in restaurantul Tirol din Bucuresti este una greu de refuzat : supa de rasol de vita cu taitei, o adevarata delicatesa. Nu vor lipsi nici salatele, platourile vanatoresti si afumaturile atat de apreciate in tinutul Tirol.
Deoarece nicio masa nu are farmec fara un desert delicios, va invitam sa gustati Fondue de ciocolata, servit proaspat. “
sursa: http://bucuresti.restaurant-tirol.ro