Thomas Antiques: Bar, Cafenea, Magazin – Centrul Vechi

Foto credit @ Thomas Antiques: Bar, Cafenea, Magazin – Centrul Vechi

” La adresa din strada Covaci (centrul vechi / Lipscani), traditia a fost pastrata vie de catre Thomas, reprezentantul celei de-a doua generatii a unei familii de colectionari, aducand in atentia iubitorilor de arta, un nou concept. De acum, veti putea savura un ceai in fata semineului, delectandu-va cu o carte, iar muzica buna va va ajuta sa va amintiti de vremuri demult apuse.

Echipa Thomas Antiques formata din: Andrea si Dana. Acestea sunt tinerele dumneavoastra gazde, care va vor asigura buna dispozitie si vor avea grija sa intrati in atmosfera locului, fie ca alegeti salonul principal al cafenelei, camera amenajata in stil vanatoresc sau mansarda.

Pentru pasionatii de lectura, Thomas Antiques aduce in atentia citititorilor o gama variata de carti tiparite fie in editii recente, fie in editii mai vechi. Veti putea rasfoi albume de design interior, carti despre arhitectura sau diferitecurente si perioade artistice precum: Evul Mediu, Baroc, Rococco sau Art Nouveau. De asemenea, cartile sunt disponibile in mai multe limbi straine cum ar fi: olandeza, engleza, germana, franceza.

Mica librarie de la mansarda are o spurafata de aproximativ 300mp si va adaposti colectii de carti vechi si noi deopotriva, dar si mobilier ce dateaza de la inceputul secolului XX, iar vederea spre Hanul lui Manuc ofera spatiului o atmosfera deosebita. De asemenea se vor organiza si expozitii de fotografie ale tinerilor artisti. „

sursa: http://thomas-antiques.ro