The Floor – Centrul Vechi

Foto credit @ The Floor – Centrul Vechi

” Povestea incepe cam asa… Un loc in inima Bucurestiului, in Curtea Sticlarilor, pe Selari la nr. 9-11, la etaj. Ne gasesti aici, incepand cu ora 15.00 pana cand vrei tu.

Am vrut sa pastram atmosfera locului ce isi are inceputul tocmai la 1857 si am reusit sa transformam o fosta sala de bal intr-un open space care poate gazdui pana la 200 de persoane.

Arcadele grandioase, draperiile catifelate, candelabrele, tavanele si coloanele decorate cu foita de aur iti amintesc de perioada cand Bucurestiul era Micul Paris. Am luat toate aceste elemente, le-am reconditionat si am adaugat un strop de modernism pentru a imbina perfect trecutul, prezentul si viitorul.

Club&Culture este sintagma care ne defineste. Incercam sa ne impunem ca un loc care poate servi atat celor mai reusite petreceri, dar si ca unul care poate gazdui diferite lansari, expozitii sau conferinte.

Muzica live este cea care vrem sa va duca cu gandul la noi. Din pasiune pentru muzica si din respect pentru voi si pentru artistii care ne calca pragul, avem echipament de sonorizare de cea mai inalta calitate.

The Floor devine astfel locul unde pe timpul zilei iti poti savura cafeaua sau poti alege din varietatea de ceaiuri pe care ti-o oferim. Mai tarziu te intorci tot aici pentru ca iti oferim altceva in fiecare seara a saptamanii. Fie ca este vorba de un moment artistic instrumental, Stand Up Comedy, Karaoke, o intreaga noapte plina cu muzica live sau una in care Djul da tonul, aici ai mereu locul tau. „

sursa: https://www.facebook.com/The.Floor.Club.Culture