” Va place pescuitul si preferati sa consumati tot ce prindeti (mai putin cizmele sau algele care vi se prind accidental de undita ori de plasa de pescuit) sau inca rememorati meniurile cu peste si fructe de mare cu care v-ati delectat in scurta dumneavoastra vacanta in Grecia?
Inca de la intrare, ambianta de taverna greceasca cu mese si scaune masive, matuite, va transporta in Corfu.
Daca va incepeti pranzul cu o gustare – specialitatea casei Taverna La Zavat formata din: delicioasa Halloumi (branza arabeasca de capra, rumenita la gratar) combinata cu un munte de masline apetisante de toate culorile si marimile, macerate intr-un sos usor picant, cat sa va deschida pofta de mancare, alaturi de celebrul Tzatziki si de vinetele grecesti, senzatia ca va afli in Grecia va fi totala.
In continuare, la Taverna La Zavat va puteti completa festinul cu o supa cu fructe de mare sau cu o ciorba pescareasca, in timp ce decideti in ce fel doriti sa fie pregatit pestele: la gratar, prajit, in folie sau intr-o saramura cu legume proaspete.
Fie ca alegeti barbuni, lup de mare, file de salau sau de calcan la gratar, chefal sau sturion, aceeasi senzatie o veti avea: ca ati patruns intr-o lume de rasfat pentru papilele dumneavoastra gustative. peste, fructe de mare In caz ca hotarati sa incercati fructele de mare, la Taverna La Zavat veti avea ocazia sa alegti dintr-un meniu variat de delicatese exotice: caracatita picanta cu sos de vin, sepie cu sos de vin si ceapa, calamari, creveti scaldati in sos de unt, scoici cu sos rosu sau alb, midii Saganaki etc.
Ca sa va puteti bucura in voie de acest festin dumnezeiesc de bun, totul trebuie stins cu un pahar de vin alb si completat cu un desert grecesc alcatuit din celebrul kataif, delicioasa baclava sau tortul casei cu iaurt. “
sursa: http://taverna-lazavat.ro