Sky Bar

Foto credit @ Sky Bar

” Above the city Skybar este primul roof bar din Romania, un concept nou de lounge care impresioneaza prin design-ul unic, futurist si prin atmosfera speciala. Beneficiind de o locatie centrala, situat pe terasa unei cladiri amplasate pe Calea Dorobantilor, ne propunem sa urcam in primul loc al preferintelor clientilor nostri si sa devenim un punct de atractie al Bucurestiului.

Canapelele albe, scaunele moderne si transparente marca Louis Ghost sau Philippe Starck sunt contrastate de accentele de verde ale numeroaselor plante, creand astfel un spatiu inedit.
Daca doriti sa savurati un ceai bun, o cafea aromata, o ciocolata calda sau un cocktail bine facut, intr-un ambient de vis, vizitati-ne, “Above the city”!

Modern si unic, in permanenta luminat, barul reprezinta print-o singura imagine conceptul Skybar. O extensie a barului este ghiveciul circular unde se poate servi o cafea sau un cocktail la umbra unui copac de dimensiuni impresionante. Se creaza astfel un spatiu intim, deosebit, de unde clientii pot admira cerul senin. Toate acestea sunt doar cateva elemente care trasforma Skybar intr-un lounge sofisticat, unic. Baile sunt un loc tratat cu indiferenta in multe locatii, la Skybar noi am creat o experienta deasupra orasului. „

sursa: www.skybar.ro