Restaurant Club The Brick (Corbeanca)

Foto credit @ Restaurant Club The Brick (Corbeanca)

” Cu totii ne dorim sa devenim cineva sau ceva aparte – acesta este motivul pentru care Restaurant Bucuresti Cabana Vanatorilor (The Brick) isi propune sa fie locul de intalnire al tuturor oamenilor de succes, al celor care s-au detasat si isi sarbatoresc reusita personala.

Pentru ca Cabana Vanatorilor (The Brick) protejeaza exclusivismul in toate spatiile sale, decorul a fost construit special pentru acest scop: un spatiu polivalent, care respecta cele mai exigente cerinte, un melanj echilibrat intre un lounge stilat, un restaurant romantic si un bar aristocratic sustinut de o atmosfera destinsa de buddah-bar.

Pub Restaurant Cabana Vanatorilor (The Brick) este mediul intim in care poti degusta cele mai interesante meniuri internationale intr-o dulce companie a vinurilor innobilate de vreme si care fac parte dintr-o vasta colectie proprie. Restaurant Bar Cabana Vanatorilor (The Brick) denota o ambianta aristocratica, intr-o impletire perfecta de servicii, muzica si bauturi fine, pe care nu multi au sansa sa le incerce, iar sound-ul buddha-bar se raspandeste in lounge, acolo unde stilul si ambientul se intalnesc intr-o armonie perfecta.

Arta bucatarilor, indemanarea barmanilor, naturaletea si eleganta locului te provoaca sa revii la restaurant lux Cabana Vanatorilor (The Brick) cu aceeasi placere si curiozitate, ori de cate ori vei avea ocazia.

Va invitam sa degustati specialitati precum supa gazpacho din legume proaspete, muschiulet de porc pata negra sau antricot kobe beef . „

sursa: http://www.thebrick.ro