La Cocosatu

Foto credit @ La Cocosatu

” ” De la trei mese si un gratar la un restaurant in care serviciile sunt de precizie nemteasca.

Acum in unitatea noastra sunt 44 de chelneri, barmani si bucatari, toti miscandu-se cu o precizie nemteasca..

Tot ce am invatat la specializarea facuta in Germania, tot ce am citit in continuare despre alimentatia publica, am folosit in munca mea si am invatat pe toti cei cu care lucrez. Eu muncesc alaturi de ei de dimineata si pâna la inchidere. Primesc clientii, supraveghez tot ce se petrece in bucatarie, la gratar, in restaurant sau pe terasa.

Denumirea restaurantului se trage de la nea Sandu grataragiul, partenerul meu de o viata, cel a carui pasiune transforma micii de “La Cocosatu” in cei mai buni mici din Bucuresti. “

Domnul Ion Oita, Director general

Ce ofera restaurantul: arhitectura moderna, ambianta primitoare, cei mai buni mici, mustarie si pastrama, muzica româneasca, café-concerte “

sursa: http://www.restaurant-lacocosatu.ro