La Cena 2

Foto credit @ La Cena 2

” Restaurantul La Cena s-a nascut in anul 2004 cand doi prieteni, Mario si Serghei, s-au unit intr-o noua afacere care le placea amandoura din postura de clienti.

Fiecare si-a adus aportul sau si astazi restaurantul La Cena este un punct de intalnire foarte cunoscut in Bucuresti.

Iata descrierea catorva preparate culinare pe care le puteti servi la restaurantul nostru:

– Ciuperci cu muguri de pin – Ciuperci champignon trase la tigaie cu muguri de pin si marar

– Malfatti con salsiccia e barbera (Paste facute in casa cu carne tocata si vin rosu) – tip de paste al caror sos se prepara din interiorul unor carnati italienesti care se trag la tigaie cu vin rosu, rucola putin tarhon si smantana.

– Sminuzzato di vitello – Muschi de vita batut si taiat in patratele, tras la tigaie, scazut de doua ori in vin alb, impreuna cu un sos de ciuperci si smantana.

– Tortino di ciocolata – Briosa calda din blat pufos de ciocolata si interior din crema de ciocolata topita impreuna cu un un sos de vanilie. “

sursa: http://www.lacena.ro