” Restaurantul La Cena s-a nascut in anul 2004 cand doi prieteni, Mario si Serghei, s-au unit intr-o noua afacere care le placea amandoura din postura de clienti.
Fiecare si-a adus aportul sau si astazi restaurantul La Cena este un punct de intalnire foarte cunoscut in Bucuresti.
Iata descrierea catorva preparate culinare pe care le puteti servi la restaurantul nostru:
– Ciuperci cu muguri de pin – Ciuperci champignon trase la tigaie cu muguri de pin si marar
– Malfatti con salsiccia e barbera (Paste facute in casa cu carne tocata si vin rosu) – tip de paste al caror sos se prepara din interiorul unor carnati italienesti care se trag la tigaie cu vin rosu, rucola putin tarhon si smantana.
– Sminuzzato di vitello – Muschi de vita batut si taiat in patratele, tras la tigaie, scazut de doua ori in vin alb, impreuna cu un sos de ciuperci si smantana.
– Tortino di ciocolata – Briosa calda din blat pufos de ciocolata si interior din crema de ciocolata topita impreuna cu un un sos de vanilie. “
sursa: http://www.lacena.ro