Four Seasons

Foto credit @ Four Seasons

Four Seasons. In Bucuresti, pe strada Vasile Lascar.

Cu aroma libaneza, cu o terasa racoritoare, dincolo de arsita si praful strazii, predominant rosul si limonada sau ceaiul racoritor libanez, cu lipia proaspat facuta in casa si fattoush-ul la mare cerere, ca sa nu spunem moda, cu secretul casei care consta in ingredientele aduse de la mama si tata lor.

Si daca patronului Four Season ii place sa manance la el in restaurant , apai noi zicem ca asta e cea mai buna dovada ca e cel putin de incercat aceasta varianta libaneza.

Si daca suntem la capitolul incercari, dupa ce v-ati linistit foamea cu un ras-asfur de vita(carne de vita cu sos de rodii) stins cu salata fattoush de mai sus, va recomandam chiar inventia aceluiasi patron: rulourile de vita(lipie umpluta cu carne de vita si mirodeniile secrete locale).

Si nu o sa incheiem pledoaria fara inca un secret libanez local: Four Season nu este un restaurant gen cantina.”Materia prima” nu se comanda la gramada, in cantitati industriale, pe principiul „sa fie!’.

Cat se mananca, atat se comanda.

Si credeti-ne, tot ce se comanda, se comanda pe spranceana!

Cine nu crede, sa guste si sa ne spuna daca e altfel decat am zis:)

Am zis!

Material filmat si informatii de la sursa gasiti aici: Interviu cu Alain Chami, General Manager Four Season