El Mir (Marriott)

Foto credit @ El Mir (Marriott)

“Prezent in Romania ca un grup international cu mai mult de 20 de ani de experienta pe piata de profil, aduce gustul bucatariei libaneze si mediteraneene, folosind cele mai bune ingrediente, cele mai prospete si mai apropiate ca gust de Romania. Desi sunt aduse din toate colturile lumii, tot meniul, de la paine pana la desert este facut in bucataria proprie. Calitatea este cheia produselor El Mir.

El Mir introduce produsele alimentare traditionale in amestec cu calitatea europeana prin bucatarii sai libanezi si egipteni cu un curs de bucatarie romaneasca. Punctele forte constau in faptul ca in fiecare zi se acorda atentie prospetimii si calitatii produselor alimentare.

Restaurantul este situat in cadrul hotelului de 5 stele JW Marriott, avand o capacitate de pana la 140 de persoane. Meniul ofera o multime de alegeri de la peste, carne de vitel, pasare si miel pana la preparate vegetariene.

Restaurantul este accesibil pentru oricine vrea sa vina si sa se bucure de o experienta deosebita, un gust diferit si o seara speciala intr-o atmosfera orientala.”

sursa: www.elmir-restaurant.ro