Duna

Foto credit @ Duna

“Paleta coloristica a restaurantului, ne place sa credem, ca este in deplina armonie cu tema aleasa – tablourile ce scot in evidenta identitatea locatiei, de asemenea eleganta interiorului si a mobilierului.

Meniul este autentic specific unguresc. Vei regasi in acesta preparate mereu proaspete, retete a caror vechime au sute de ani, unele, relativ arhaice, undeva in jurul secolului 9-10 cand au fost puse bazele Principatului Ungariei.

Ingredientele folosite la alcatuirea preparatelor autentice sunt naturale, marea majoritate sunt importate din Ungaria ( ficatul de gasca premium, carnurile, condimentele ), nu de la ‘piata’ si nu folosim semi-preparate, aici ne referim la topping-uri si alti potentiatori nenaturali care pot afecta gustul veritabil al preparatului.

Galuscutele servite ca garnitura sunt facute de niste batranele din Targu Mures.

Palinca servita in cadrul restaurantului nostru este de Zalau – Camar – dublu rafinata, care are o tarie de 52 de grade, fapt ce poate fi confirmat de catre cunoscatori, impreuna cu crema de branza körözött reprezinta un mic gest de afectiune, de bun venit, ca aperitiv, pentru cei care ne devin oaspeti.

Totul este pregatit meticulos, cu mare rafinament si intotdeauna perfectionist, cu drag, pe loc, in casa noastra.”

sursa: www.restaurant-duna.ro