Die Deutsche Kneipe

Foto credit @ Die Deutsche Kneipe

Vine, vine primavara, de fapt a si trecut, si incepem sa ne bagam nasul si la propriu si la figurat, si mai presus de nas, de fapt in josul lui, cum stai cu fata la el, ne bagam papilele gustive pe ici pe colo, la terase si nu numai, astfel incat la Die Deutsche Kneipe gusturile s-au imbaiat in: schnitzelul specialitatea casei, de marimea casei, placinta alsaciana cu specific si arome pentru cel putin doua guri flamande, si inca 10 feluri de schnitzel care necesita musai berea nefiltrata, de mare aroma, si ar mai fi de povestit si despre senzationalul ciolan cu varza nemteasca, alba la culoare, recomandat de prietenoasele gazde, dar sa nu uitam si de „Fleischkase” – un fel de doua bucati de salam de diametrul unei maini, taiat in felie de aprox 1 cm, cu oua ochiuri deasupra si cartofi germani langa, pentur barbati cu digestie adevarata si daca tot e vremea de asemenea natura recomandam terasa cu pitici de gradina si un real negru blanos patruped care te miroase la plecare a „hai, zi-mi ce-ai mancat, hai fi sincer, hai ca te simt imediat!”.

Clar de revenit!