“Situat într-o zonă ferită de agitaţia şi traficul urban, restaurantul oferă o rafinată şi încântătoare atmosferă care reflectă caldură şi ospitalitatea ţăranului român. În timp ce privirile vă vor fi furate de numeroasele obiecte tradiţionale , (unele fiind considerate antichităţi) ce decoreaza restaurantul întregind astfel idea de restaurant autentic românesc, veţi putea selecta din meniu, preparate culinare pregătite cu maiestrie de şefi-bucătari renumiţi, ce vă vor fi servite în cel mai pur şi autentic stil românesc. Ne mândrim cu faptul că în restaurantul “Delea Noua” produsele tradiţionale româneşti, (zacuscă, sarmalele, salată de vinete, piftia, murăturile etc) sunt făcute în casă de bucătarul nostru, după reţete autentice româneşti.
Şi cum nu putem purta o discuţie despre tradiţii fară a aduce vorba despre ţuică sau palincă, bautură tradiţională românească, am avut grijă să satisfacem şi la acest capitol toate gusturile. În topul preferinţelor musafirilor noştri se găseşte palinca de cireşe produsă în 1975.
Încercăm să împletîm tradiţia cu măiestria şi cu arta. Astfel restaurantul Delea Noua oferă delicatese culinare şi divertisment ce vă vor incânta simţurile într-o manieră elegantă, putând astfel satisface şi cele mai ridicate standarde impuse de clienţii noştri. Astfel gastronomia tradiţională românească combinată cu cele mai recente tendinţe internaţionale este ridicată la nivel de arta.
Atmosfera seara, de marţi pană duminică, este intreţinută de Kempes Band, una dintre cele mai apreciate formaţii de lăutari din Romania.”
sursa: www.restaurant-deleanoua.ro